Multimedia

Heeft u een website of een nieuw logo nodig voor uw bedrijf. Wij kunnen u helpen om u op media-gebied zo goed mogelijk voor de dag te laten komen. Wij maken websites die precies aansluiten bij u wensen en behoeften. Deze site aangepast aan de kleuren van uw huisstijl of logo om een zo professioneel mogelijke indruk achter te laten.

Websites leveren wij standaard met een CMS (Content Management System) zodat u de informatie op uw website zelf altijd kunt aanpassen indien u er extra tekst of afbeeldingen op wilt zetten. Op deze manier bent u van niemand afhankelijk zodra de website is opgeleverd en zit u niet aan hoge abonnementskosten vast. Afhankelijk van de grootte van uw website en uw wensen wordt er een keuze gemaakt voor welk platform er gekozen wordt. Flexibiliteit en betrouwbaarheid staat bij ons erg hoog. Wij garanderen u daarom een up-time van 98,3%. Ook kunnen wij tijdens het proces nog kleine aanpassingen direct meenemen in het verhaal om steeds onnodig hoge kosten te voorkomen.

Voor meer informatie of een aantal voorbeelden van websites die door ons gemaakt zijn belt u 06-83570187 of mailt u naar jack@jdit.nl