Installaties-Reparaties

Installaties

Heeft u ook last van een trage computer of heeft u behoefte aan een vernieuwde versie van software of van uw besturingssysteem? Dan kan JD IT u helpen. Een aantal installaties die wij dagelijks uitvoeren:

  • Microsoft Windows 7/8/10
  • Microsoft Office 2007/2010/2013/2016
  • Anti-virus software
  • Programma’s die het dagelijks gebruik van uw computer verbeteren

Reparaties

Altijd vervelend een defect apparaat, en vaak precies op het moment dat het net even niet uit komt, u herkent het vast wel. Wij helpen u graag door uw apparaat te repareren, denk hierbij aan: computerreparatie, laptopreparatie, schermreparatie, tabletreparatie, telefoonreparatie, printerreparatie, etc. De reparatie zal geheel uitgevoerd worden naar wens van de klant, u bent tenslotte de eigenaar.

Info

Wij komen geheel vrijblijvend bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken en te kijken op welke manier deze problemen zo snel mogelijk opgelost kunnen worden. Omdat wij niet van onverwacht hoge kosten houden maken wij u van te voren een offerte om de prijs af te spreken. Ook werken wij met het “No Cure, No Pay” systeem, indien het probleem niet opgelost is worden hier dus géén kosten voor in rekening gebracht.