Signaleren?

Met signaleren bedoelen we dat iedereen de mogelijkheid kan hebben om te weten wat zich in en om het huis afspeelt, precies op de momenten dat hij of zij dit wenst. Waar een traditioneel alarmsysteem alleen is bedoeld om te waarschuwen voor ongewenste indringers, gaat signalering verder. Doordat u een laagdrempelige push-notificatie op uw telefoon ontvangt als een magneetcontact, bewegingssensor of deurbel geactiveerd wordt, is signalering stukken veelzijdiger. Een kort overzicht van de mogelijkheden:

  • Altijd zien welke deuren en ramen open of dicht zijn
  • Een push notificatie op je smartphone krijgen als iemand op de deurbel drukt
  • Genotificeerd worden als op de door u ingestelde tijden of als het alarm erop staat een bewegingssensor of magneetcontact af gaat
  • Snel en eenvoudig de voorwaarden en tijden waarop u notificaties ontvangt kunnen wijzigen of tijdelijk uitschakelen
  • Gebruik ‘actions’ om bijvoorbeeld ook de lampen aan te zetten wanneer er tussen bepaalde tijdstippen beweging wordt gedetecteerd

Ook is er de mogelijkheid integratie met rookmelders te gebruiken. Hierbij heeft u zowel brandveiligheid(rookalarm) als huiselijke veiligheid(interne akoestische sirene) afgeschermd. Combinatie met zwaailichten en sirenes kunt u op afstand uitlezen en inschakelen met het beveiligingspaneel.

Uiteraard is de alarminstallatie uit te breiden met geïntegreerde camerabeveiliging.

Het alarmsysteem kunt u waar dan ook ter wereld gewoon inschakelen vanaf u smartphone of tablet. Zo hoeft u niet eerst bij de deur te wachten totdat het alarm eraf is. Ook is er een mogelijk met een persoonlijke ‘tag’ in de vorm van een sleutelhanger het alarm in/uit te schakelen.