“Een foto zegt meer dan duizend woorden”. Het ligt in de natuur van de mens om te willen zien wat er gebeurd. Een camera is de grootste angst voor inbrekers, dieven of vandalen. Opnameapparatuur legt beelden namelijk onverbiddelijk vast. Het gebruik van camarabewakingssystemen neemt dan ook steeds meer toe.”

Kabels trekken?

Bij JD IT domotica kunt u naast bekabelde systemen ook kiezen voor draadloze systemen(Wi-Fi signaal) ¬†waardoor het trekken van leidingen, hak- en breekwerk niet nodig zijn. Hierdoor hoeven de camera’s alleen op de stroom aangesloten te worden. Deze camerabeelden kunt u live bekijken vanaf uw smartphone en/of tablet. Ook kan deze foto’s¬†maken op moment dat er beweging gedetecteerd wordt. De beelden van deze camera kunnen worden opgeslagen op een computer of laptop zodat deze later altijd terug te kijken zijn. Mocht u deze camera’s toch bekabeld willen aansluiten via de UTP is dit ook mogelijk. Dit zorgt voor een ietwat snellere verbinding.

Keuzes hierbij bestaand uit 360 graden PTZ (Pan-Tilt-Zoom), nachtzicht tot een bepaalde afstand, indoor/outdoor of een simpele deurintercom. U kunt vrij combineren om zo tot een gepaste oplossing te komen afhankelijk van uw wensen.

Ook geeft het een veilig gevoel als u op afstand kunt kijken of er iets gaande is in of rondom uw huis. Hierbij kunt u onderscheidt maken welke gebruikers welke camera’s allemaal mogen zien ivm. privacy.